Reviews ATAG

Door Wim Gruijters op 25-04-2019

Uitstekend
10.0
vriendelijk en deskundig

De deskundigheid van personeel en de uitleg van de types apparatuur heeft er voor gezorgt dat ik de juiste keuze heb kunnen maken.

Door Ria op 15-04-2019

Zeer goed
8.0
Goed en oplossingen scheppend

goed en deskundig

Door Dorien. op 06-04-2019

Uitstekend
9.0
Geweldig Leerzaam

We werden goed ontvangen met een kopje koffie. We hebben veel geleerd van jullie medewerkster. En goede uitleg van de kok gehad. Een zeer leerzame middag.

Door Sonja op 29-03-2019

Zeer goed
8.0
Vriendelijk ontvangst. Wij kwamen onaangekondigd binnen maar werden toch klantvriendelijk geholpen met de informatie die we nodig hadden.

Uitstekend. Klantvriendelijkheid staat bij jullie hoog in het vaandel

Door Bea op 28-03-2019

Uitstekend
10.0
Duidelijke info

prettige sfeer en goede uitleg zelfs zonder afspraak

Door Luc Bols op 23-03-2019

Uitstekend
9.0
vriendelijk en professioneel

We werden correct en vriendelijk ontvangen aan de receptie, kregen koffietje aangeboden na de rit uit Antwerpen. De adviseuse was meteen beschikbaar en heeft ons zeer deskundig, vriendelijk en zonder... Lees verder

Door Michel op 21-03-2019

Zeer goed
8.0
Prima geholpen

Op zoek naar een nieuwe inductiekookplaat weer prima geholpen in Duiven. We hadden ook een technische vraag en daar werd iemand voor gebeld van een andere afdeling. In de tussentijd kregen we een kopj... Lees verder

Door A.Teunissen op 06-03-2019

Uitstekend
10.0
Prettig en duidelijk

Aardige dames

Reviews 1 tot 8 (van 61)

Schrijf beoordeling